Εργασία

Πατήστε εδώ για να πάρετε μια ιδέα !

Κρύος Ελληνικός καφές.

                                      Greek turkish cafe
                                     © Photographer: Konstantinos A | Agency: Dreamstime.com

Τον έχω δοκιμάσει.
Μέτα που θα τον φτιάξεις τον περνάς δύο φορές από φίλτρο Γαλλικού γιατί στην πρώτη μένει το καϊμάκι στο κατακάθι.
Απλά όπως είναι σουρωμένος ρίξτε τον ξανά από το ίδιο φίλτρο που είναι το κατακάθι.
Το να τον κάνετε κρύο μετά είναι εύκολο ή να προσθέσετε οτιδήποτε άλλο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιχείρηση